Vedeta din România care i-a pus inima pe jar lui Leonardo DiCaprio. Starul de la Hollywood a încercat să o cucerească la Festivalul de film de la Cannes

03 11. 2023, 16:31

Leonardo DiCaprio este cunoscut pentru slăbiciunea pe care o are pentru femeile mult mai tinere decât el. Se pare că starul de la Hollywood nu şi-a putut lua ochii de la vedeta noastră care apropo este într-o relaţie de mai bine de 10 ani şi are chiar şi un copil. Aflaţi despre cine este vorba în rândurile de mai jos. 

Are o carieră impresionantă în lumea modellingului, a participat în numeroase proiecte TV din România şi este considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai frumoase femeie de la noi din ţară. Cu siguranţă i-aţi auzit măcat o dată numele. Cea care a reuşit să îl cucerească pe Leonardo DiCaprio este nimeni alta decât Gina Chirilă.

Gina Chirilă i-a pus inima pe jar lui Leonardo DiCaprio

Partenera lui Bogdan Vlădău l-a întâlnit pe celebrul actor la Festivalul de Film de la Cannes 2023, unde Gina Chirilă a avut o apariție de senzaţie pe covorul roşu.

Îmbrăcată într-o rochie albă, care i-a scos în evidență silueta perfectă, blondina a atras privirile tuturor celor prezenţi.

Leonardo DiCaprio nu și-a putut lua ochii de la soția lui Bogdan Vlădău și ar fi încercat să lege o conversație cu ea.

„Leonardo DiCaprio mi-a făcut avansuri anul acesta. Ne-am întâlnit la Cannes. Probabil că el credea că aveam 23-24, a declarat Gina Chirilă, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cum l-a cunoscut Gina Chirilă pe tatăl fetiţei sale

Bogdan Vlădău şi-a căutat jumătatea în emisiunea „Burlacul”, însă abia în 2017 a cunoscut-o pe Gina Chirilă. Cei doi s-au căsătorit civil chiar de ziua blondinei, iar împreună cu acesta formează un cuplu de zece ani.

Fostul model recunoaște că a acesta a abordat-o pe Facebook, iar în podcastul lui Damian Drăghici, artistul a povestit cum timpul i-a demonstrat că a făcut alegerea corectă: „Ea avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit”, a explicat Bogdan Vlădău.

 

Sursă foto: social media